deco

Condicions de cancelˇlació
de reservesPer tal de confirmar una reserva, es demanarŕ una paga i senyal del 50% del preu total de l'estada.

L'Hostal Rural Falgars mantindrŕ la seva reserva fins a les 20:00h del dia d'arribada, i es podrŕ considerar com no presentada si l'arribada és posterior a aquesta hora. En cas de saber que arribarŕ més tard d'aquesta hora cal avisar a l'hostal per telčfon al (+34) 93 744 10 95.

La no presentació el dia de la reserva o la cancelˇlació fora de termini (dins els deu dies anteriors a la data d'arribada), comportarŕ la pčrdua de l'import corresponent a la paga i senyal efectuada, així com la cancelˇlació de la reserva. L'usuari té dret a cancelˇlar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d'arribada.

Quan el client abandoni l'habitació abans de la data que tenia reservada, l'Hostal Rural Falgars demanarŕ l'equivalent al 50% del preu total dels serveis que restin per utilitzar.

L'entrada es realitza a partir de les 13h del dia d'arribada, i la sortida es realitza amb hora límit a les 11h del dia de la marxa.

Per cancelˇlar una reserva, podeu posar-vos en contacte amb l'Hostal Rural Falgars a través del correu falgars@falgars.com indicant el seu nom i la data de la reserva, o bé per telčfon al (+34) 93 744 10 95 o al 682 284 082.

deco